Telefon
WhatsApp
DÖNÜŞÜM KREDİ

Eğitim Kredisi

Eğitim Kredisi

Kredi türlerini baz alırsak günümüz de en kıymetli olan, eksikliğini tamamlamak adına dirsek çürüttüğümüz bilgi yatırımı adına kullandığımız kredi türüdür.

Her türlü okul, üniversite, kurs veya dershane giderinizin finansmanı için size özel Eğitim Kredimize hemen başvurun. Sizler bu süreç de sadece derslerinize odaklanarak süreci tamamlama kısmını bekleyin. Sizin geleceğiniz bizim için önemli.​

Eğitim Kredisi Özellikleri

50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri olan krediler için 24 aya kadar vadeli olarak, taksitli veya Kredili Mevduat Hesabı şeklinde kullandırım yapılabilmektedir.

Kredi, öğrenci / kursiyer velilerine, öğrencinin / kursiyerin bu tür eğitim masraflarını üstlenen herhangi bir aile bireyine veya düzenli ve sürekli gelir sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye / kursiyerlere ödenebilme imkânı sunmaktadır.

Öğrenci kredisi; kreş, ilköğretim, ortaöğretim, yükseköğretim ve master gibi eğitim sürecinin tüm aşamalarında kendiniz veya çocuklarınız için yararlanabileceğiniz önemli bir finansman kaynağıdır. Eğitim kredisi, çocuğunuzun doğru eğitim kurumlarından iyi ve kaliteli bir eğitim alabilmesine yardımcı olur. Sadece çocuklarınız için değil kendiniz için de eğitim kredisi kullanabilirsiniz. Eğitim kredi desteği sayesinde yarım kalmış yükseköğreniminizi tamamlayabilir, yüksek lisans ya da doktora masraflarınızı kolayca finanse edebilir veya işiniz için gerekli olan sertifika eğitimlerine katılabilirsiniz.

Eğitim için gerekli finansman kaynağına hemen sahip olabilir, geri ödemelerinizi rahatça yapabilirsiniz. Yıllık veya dönemsel olarak talep edilen okul taksitlerini, aylık vadelere bölerek planlayabilir, bütçenize ekstra bir yük eklemeden okul taksitlerini ödemeye başlayabilirsiniz. Öğrenci kredi hizmetlerinden temel eğitim giderlerinin yanı sıra; ek eğitim ücretleri, temel kurs ücretleri, konaklama, yemek, ulaşım, sınav ve diğer çeşitli masrafları kapsayacak şekilde de yararlanabilirsiniz.


KARA LİSTEYE HİZMET VERİLMEMEKTEDİR!

Bize Ulaşın
Müşteri Danışmanı
Anahtar Kelimeler